Hoppa till innehåll

Tidlösa hoops örhängen från Nootka Jewelry – hållbarhet i fokus

  • av
Kvinna mot röd bakgrund med hoops örhängen från Nootka

Letar du efter det perfekta smycket för att komplettera din outfit? Behöver du ett smycke som fungerar lika bra på jobbet som på en kväll med vänner? Då är Nootkas hoops örhängen det självklara valet för dig! Nootka är ett smyckesmärke som strävar efter att skapa hållbara och tidlösa smycken. Varje smycke är designat och tillverkat med omsorg och inget lämnas åt slumpen. Det är därför våra hoops örhängen är något utöver det vanliga.

Nootka hoops örhängen – den perfekta accessoaren för varje tillfälle

Våra hoops örhängen finns i fyra olika storlekar – Mini, Mid, Big och Chunky – och i både silver och guld. Oavsett vilken storlek och färg du väljer så kommer de att ge det lilla extra till din outfit. Hoops örhängen är tidlösa och passar lika bra till vardags som till fest, vilket gör dem till en fantastisk investering.

Det bästa av allt är att våra hoops örhängen är handgjorda i återvunnet 925 silver och har en polerad eller rå yta som är Nootkas klassiska signatur. Varje smycke har också en ingraverad Nootka-logga och varje detalj finslipas för att säkerställa högsta kvalitet.

Njut av stil och kvalitet med Nootka hoops örhängen

Du kan bära våra hoops örhängen ensamma för en simpel men minnesvärd look eller para ihop dem med andra smycken för en mer iögonfallande stil. Och eftersom Nootka’s fokus ligger på att skapa icke-säsongsbetonade smycken så kommer dina hoops örhängen aldrig att gå ur modet.

Så varför inte unna dig själv ett par hoops örhängen från Nootka? Eller överraska någon du håller kär med en present som de kommer att älska. Våra hoops örhängen är det perfekta smycket för att ge varje outfit det lilla extra och för att få dig att känna dig fin och självsäker varje dag.

Så vad väntar du på? Ta en titt på vårt sortiment av hoops örhängen och hitta din favoritstil idag!