Samarbetspartners

2006 VM-Silver med Kasper och Yashin
2007 EM-brons med Kasper och Treitiak
2008 VM-silver med Kasper och Treitiak
2009 EM-fyra med Treitiak
2010 VM-guld med Kasper och Treitiak.

Framgångar kommer inte av sig själv. Bakom varje medalj, varje resultat ligger lång tid, mycket träning och planering.  Vad ska mina hundar äta för att prestera på topp? Vilken mat passar bäst och tar samtidigt hänsyn till miljön? Vilken utrustning passar mig bäst?  Ensam är stark men tillsammans når man längre och högre, och det har vi gjort;  -jag har förmånen att jobba tillsammans med fantastiska samarbetspartners!


Mina hundar äter svensktillverkat foder från Lantmännen. Maten som är deras huvudmål heter Bozita Robur Performance 33/20.  Det är ett högenergifoder som ger mina hundar allt de behöver för att prestera på topp. Före och efter träning och tävling blandar jag Bozitas tetror med vatten och lite torrfoter, på så vis får dem i sig bra med vätska och energi vilket blir en bra uppladdning och ger återhämtningen en extra skjuts.


Mina selar, linor och tolkbälte kommer tillverkas av Sundpro. Sundpro är ett familjeföretag som drivs at Iris och Ove, boendes en mil från Åre. Jag använder mig av ett specialsytt bälte Storlek Small och hundselar anpassade efter mina hundar.

0 comments