Hoppa till innehåll

Möhippa i Mexiko

  • av
två solstolar som ser ut över en bergskedja i mexiko

Jag hade nyligen äran att delta i en av mina bästa vänners möhippa, och vi beslutade oss för att göra det extra speciellt genom att resa utomlands till Mexiko och besöka ett spa. Jag måste säga att jag inte hade förväntat mig att det skulle vara så fantastiskt som det faktiskt var. Här är min berättelse om vår sparesa under möhippan.

Välkommen till spa-anläggningen i Mexiko

Vi bokade in oss på ett spa som låg precis vid stranden i Mexiko och hade en fantastisk utsikt över havet. När vi anlände på morgonen möttes vi av den avkopplande doften av eukalyptus och lavendel som fyllde luften på spa-anläggningen. Vi blev välkomnade av vänlig personal som visade oss runt och förklarade vilka behandlingar och faciliteter som fanns tillgängliga för oss.

Avkopplande behandlingar i Mexiko

Vi började vår dag med en avkopplande ansiktsbehandling och massage. Det var en fantastisk upplevelse att känna hur stressen bara försvann från kroppen. Vi satt sedan vid poolen och njöt av den friska luften och den härliga utsikten över havet. Det var så avkopplande att vi glömde bort tiden helt och hållet.

Uppfriskande bastubad

Vi provade också på olika bastubad, från traditionell bastu till ångbastu och infraröd bastu. Det var så uppfriskande att känna hur värmen öppnade upp våra porer och gjorde oss avslappnade och lugna. Vi passade också på att prova på den kalla duschen och isvakarna, vilket var en häftig upplevelse.

En läcker lunch på spa-anläggningen

På eftermiddagen fick vi en läcker lunch som serverades på spa-anläggningen. Vi njöt av härliga sallader och färska frukter samtidigt, men den fantastiska utsikten över bergen.

Ta hand om naglarna

Efter lunchen fortsatte vi med fler behandlingar, såsom pedikyr och manikyr. Det var så skönt att ta hand om våra naglar och känna oss extra fina inför kvällens festligheter.

En minnesvärd upplevelse

Sammanfattningsvis var vår spa upplevelse helt fantastisk och något jag sent kommer att glömma. Det var en perfekt plats att fira min bästa kompis möhippa på, och jag skulle starkt rekommendera det till alla som vill ha en avkopplande och minnesvärd upplevelse. Nu ska vi njuta av några dagar här i Mexiko på detta fantastiska ställe.