Hoppa till innehåll

Konferens i Göteborg

  • av

Att ha en konferens på Hotel Riverton i Göteborg är en upplevelse utöver det vanliga. Hotellet är inte bara en oas av lyx och komfort, det är också en perfekt plats för att få saker gjorda och driva affärer framåt.

När det gäller möteslokaler så är Hotel Riverton helt enkelt fantastiskt. De har allt från små mötesrum för mindre sammankomster till stora balsalar som kan ta emot upp till 250 personer. Och naturligtvis har alla mötesrummen modern teknik, Wi-Fi och allt annat som du kan tänkas behöva för att din konferens ska bli en succé.

Men det som verkligen skiljer Hotel Riverton från andra konferensanläggningar är atmosfären. Hotellet har en varm och inbjudande känsla som gör att du och dina gäster känner er välkomna och avslappnade. Och när det är dags att ta en paus från mötena så finns det massor av plats att koppla av och ladda batterierna.

Till exempel kan du ta en promenad längs hamnen och njuta av utsikten, eller varför inte besöka den fantastiska baren eller restaurangen på hotellet? Det är en perfekt plats att umgås och mingla efter en lång dag med möten.

Så, om du vill ha en konferens i Göteborg som är både produktiv och njutbar, boka på Hotel Riverton idag. Det är en plats där affärer och nöje möts på det mest eleganta sättet möjligt.

Etiketter: