Igår vaknade jag nervös, idag vaknade jag glad. Jag och Aslak tog hem segern i gårdagens combinedtävling på SM i Falun. Överraskande och väldigt härligt! Till skillnad från de andra i tät fick vi en behaglig och problemfri resa och det var också hela målet,  -att ge Aslak en positiv upplevelse.  I övrigt så är combined just en sådan tävlingsform där allt kan hända och med facit i hand kanske inte min ”perfekta lösning” med snabb-spännena på skalmen var helt perfekta,  jag får jobba vidare med det helt enkelt!

I eftermiddag väntar linkörning,  vi är många som ska varva på samma bana så det finns förutsättningar för ett tight och spännande race,  – bra träning, inte minst för framtiden. Nu hoppas jag att Aslak tycker varvningen är okej och att jag själv både orkar peppa och åka fort!

Hälsningar Lisa